Zakelijk

Juist de specifieke kenmerken van de Calathea, zoals het dag- en nachtritme, het brede kleurenspectrum en de makkelijke verzorging, bieden een unieke kans om de consument een helder en treffend verhaal te vertellen.

Dit verhaal kan niet verteld worden tussen alle andere groene kamerplanten en daarom hebben wij voor u en uw klant het concept Rhythm of Nature ontwikkeld. Daarmee krijgt de Calathea een volledig nieuwe dimensie en zal de consument begrijpen waarom deze plant zo uniek is.

Rhythm of Nature staat voor alles wat de Calathea in zich heeft.

 

POS materiaal

Aan weerszijden van de tafel wordt er een kaarthouder geplaatst met daarin een kleurrijke banner waarop duidelijk het Rhythm of Nature uiteen wordt gezet. Op de tafel komt een A3 poster in een standaard te staan met een opsomming van alle unieke eigenschappen van de Calathea.  

Full-colour hoes

Voor zowel potmaat 12 als 17cm is er een fullcolour hoes beschikbaar voorzien van een unieke barcode.

Hoes
Doos

Rhythm of Nature transport doos

Rhythm of Nature kunnen wij ook ongehoest uitleveren. Voor potmaat 12 en 14 hebben wij een speciale doos ontwikkeld waarbij er 5 dozen op een deense laag gaan. Voor de grotere potmaten (17,19 en 21cm) is er een deense doos van 75cm hoog beschikbaar.

Rhythm of Nature etiket

Alle Rhythm of nature planten zijn voorzien van een uniek Rhythm of Nature etiket dat de boodschap van het dag- en nachtritme helder vertelt. 

Opsomming van de voordelen die Rhythm of Nature biedt:

  • Uniek verhaal voor de consument
  • Moderne kleurstelling
  • Hogere omloopsnelheid
  • Veelzijdig en zelf vermeerderd assortiment
  • Aantrekkelijke presentatie van de Calathea op de winkelvloer
  • Kant-en-klare presentatie die zo op de winkelvloer geplaatst kan worden
  • Wisselend assortiment
  • Mogelijk in eigen huisstijl
     
Etiket

Rhythm of Nature ook bij u in de verkoop?

Calathea, onderdeel van de familie van de Marantaceae, is de specialiteit van Gebr. Valstar. Met meer dan veertig jaar ervaring in de teelt van Calathea zijn we een leverancier die innovatief is en betrouwbaarheid voorop stelt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden om Rhythm of Nature bij u in het assortiment op te nemen te bespreken.

Deze website maakt gebruik van cookies

Accepteer cookie's om door te gaan.